business coaching

Als ondernemer ben jij de visionair met de plannen en ideeën die jouw bedrijf vooruit willen stuwen. Je kent je doelen als geen ander. Maar soms, zelfs voor de meest doorgewinterde ondernemers, kan het voelen alsof er een cruciale stap ontbreekt, een stap die je tegenhoudt om verder te gaan.

 

Wat weerhoudt je? Waarom twijfel je of voelt het zo spannend? Met deze uitdagingen waar ondernemers mee kampen, kan ik ondersteunen. Met meer dan 16 jaar ervaring in directie-, management- en leiderschapsrollen, voornamelijk binnen de hospitality- en leisuresector, begrijp ik als geen ander wat er zich afspeelt binnen een organisatie. Mijn achtergrond omvat het opstarten van bedrijven, het laten groeien van start-ups tot scale-ups en het dienen als directielid van een succesvolle organisatie.

 

In een business coachingtraject gaan we samen op zoek naar jouw belemmerende gedachten en patronen om vervolgens jouw persoonlijke kracht te herontdekken. Zo kun je met hernieuwd zelfvertrouwen en positieve energie jouw onderneming een stap dichter bij je doel brengen. 

 

Samen zullen we bepalen hoeveel sessies nodig zijn, afhankelijk van jouw situatie.

 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.