business coaching

Jij bent de ondernemer, de gene met de plannen en ideeën. Jij weet als geen ander wat je wil bereiken. Ik ga je ook niet vertellen wat jij beter moet doen om je eigen bedrijf te runnen. Nee, ik geloof erin dat jij de specialist bent in jouw vakgebied. Echter soms heb je het gevoel dat je nu net niet die ene stap kan zetten die zo belangrijk voor je is.

 

Wat houd mij tegen? Waarom zet ik niet door? Of wat is het toch wat het zo spannend maakt? Met deze en andere ondernemersvraagstukken kan ik je helpen.

 

Ik heb ruim 16 jaar aan directie/ management / leidinggevende ervaring in onder andere de hospitality industrie, het opzetten van een start-up, het verder uitbouwen van een scale-up en als directielid van een goed lopende organisatie.

 

Door middel van een Business-coaching traject gaan we samen ontdekken waar jouw belemmerende gedachten en patronen zitten en gaan we jouw persoonlijke kracht hervinden. Zodat je weer vol zelfvertrouwen en goede energie je onderneming een stap verder richting je doel kan zetten. Afhankelijk van de situatie kijken we samen, aan hoeveel sessies er behoefte is.

 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.