ERVARINGEN

Coachee AB -Life Coaching-

 

“Ik vond het best wel confronterend en emotioneel op enige momenten. Dit heb ik echter wel als positief ervaren, omdat ik hierdoor echt mezelf moest openstellen en daardoor ook echt iets over mezelf heb geleerd.”

 

Coachee EMK -Loopbaan & Life-

 

“Philippe is betrokken en vraagt goed door, dit geeft het gevoel dat hij oprecht geïnteresseerd is. Philippe houdt ook een gepaste afstand, wel vriendelijk maar niet beste vrienden. Dit vindt ik persoonlijk heel prettig en professioneel."

 

Coachee FvdL -Loopbaan-

 

“Ik had van tevoren niet gedacht en bedacht dat ik er zoveel uit zou halen. Er waren wat dat betreft echt wel eye-openers. Dit komt echt doordat Philippe een bepaalde openheid heeft en je totaal niet het gevoel geeft om in een bepaalde ‘hoek’ te gaan uitkomen. Hij laat je echt in je waarden (en haalt die waarden heel goed naar voren). Dat is echt een talent. Hij is erg rustig en hartelijk wat maakt dat je ook voelt dat het ok is om je kwetsbaar op te stellen”

 

Coachee LvO -Business-

 

“Het doel is zeker bereikt. Ik heb mooie inzichten gekregen en pas deze dagelijks toe in de praktijk. Mijn gesteld doel blijft een valkuil voor mij, maar ik weet dit nu beter te plaatsen doordat ik meer inzicht en tools heb gekregen”

 

Coachee RdW -Loopbaan-

 

“Philippe zijn sessies zetten je tot nadenken. Waarom heb ik bijvoorbeeld bepaalde keuzes gemaakt, wat zijn belangrijke waardes in werk. Dat draagt enorm bij aan het gerichter maken van keuzes.”