Over mij

Ik ben Philippe (1979), getrouwd en vader van 3 prachtige kinderen.
 
Na vele jaren management / leidinggevende ervaring in onder andere de hospitality industrie, het opzetten van een start-up, het verder uitbouwen van een scale-up en als directielid van een goed lopende organisatie. Heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van coaching en trainingen.
 
Waarom, vraag je je wellicht af? Vanaf jongs af aan, heb ik interesse in hoe mensen zich ontwikkelen op zowel persoonlijk, als op zakelijk vlak. Wat iemand er toe zet om een bepaald doel te behalen. Of een bepaalde handeling uit te voeren. Het verhaal achter de mens boeit mij enorm. Door deze interesses en mijn drive m.b.t. persoonlijke groei en ontwikkeling heb ik na 16 in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloten het roer om te gooien en mij te specialiseren als Coach en dan met name in Personal-, Loopbaan- en Business-Coaching. Nu vind ik dan ook niets leuker om het vuurtje in ieder ander te vinden en (opnieuw) aan te steken.
 
Coachees ervaren mij als professioneel, integer, warm, empathisch, overzichtelijk en gestructureerd. Ik werk vooral pragmatisch en visueel, waarbij ik jouw gevoel direct kan vertalen naar praktische werkbare oefeningen om zo dichter tot je doel te komen.
 
Mijn trajecten duren nooit langer dan nodig is en tijdens mijn trajecten gebruik ik effectief bewezen technieken waaronder ACT, Systemisch Werk, TA en NLP.